Fartøjsregisteret er åbent for rettelser!

Det har været længe undervejs, men nu er der åbent. Det nye fartøjsregister, som blev åbnet kort før sommer, er nu klar til at modtage rettelser og tilføjelser fra medlemmer og interesserede.

I starten af 2021 blev det besluttet at lukke den gamle hjemmeside. Det betød også et farvel til bådregisteret. Ved lukningen havde registeret tjent foreningen godt i ca. 15 år. Det blev besluttet at videreføre registeret på den nye hjemmeside, og siden april har vi været i gang med at udvikle det nye fartøjsregister.

Arbejdet har været styret af bestyrelsen i DFÆL men selve programmeringen har vi haft et eksternt bureau til at gennemføre. I første omgang gik opgaven ud på at sikre eksisterende data på medlemmer, fartøjer, konstruktører, mv. Herefter blev der udviklet en præsentation af de oplysninger vi har på de ca. 1100 fartøjer. Og i midten af september blev der åbnet for medlemsområdet, så medlemmerne selv kan kontrollere og tilpasse deres kontaktoplysninger.

Tilføj dine informationer

Den sidste - men også mest komplicerede del - af fartøjsregisteret er nu åben. Fremover vil medlemmer og andre, som interesserer sig for vores fartøjer, kunne tilføje og rette informationer om de enkelte optegnelser, tilføje ejere, MMSI, sejlnummer og alle andre relevante informationer. Det vil også være muligt at foreslå nye fartøjer.

Alle rettelser sendes til vores fartøjskyndige, som gennemgår informationerne og godkender. Herefter får man automatisk besked om, at rettelserne er accepteret.

For medlemmer vil det desuden være muligt at tilføje billeder til fartøjer. Vi har udelukket muligheden for brugere uden login af hensyn til sikkerhed og for at kunne styre hele problematikken omkring rettigheder til billederne.

Sådan kommer du i gang:

Er du medlem, er det mest hensigtsmæssigt at logge sig på medlemsområdet. Har du ikke allerede aktiveret din medlemsprofil, kan du gøre det her: Aktivér min profil ...

Har du allerede en profil, logger du blot ind med dit brugernavn og adgangskode: Log ind på medlemsområdet ...

Og er du ikke medlem, går du direkte til fartøjsregisteret. Her finder du det fartøj som du har rettelser til, og vælger redigér. Så er du i  gang: Gå til Fartøjsregisteret ...

Der er også hjælp at hente: Gå til hjælp ...

Vi håber at I tager godt imod vores nye register. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at tage kontakt.