Gå til hoved-indhold

Meld dig som deltager

DFÆL inviterer medlemmer og træbådsvenner til at være med, når flåden af ældre lystbåde af træ i Danmark nu skal kortlægges. Vi kalder projektet for Bådtælling 2020-2021. Bådtællingen skal give os et bedre samlet billede af vores kulturarv.

Derfor holder vi de indsamlede data op mod de store, gamle bådregistre fra 1937 og 1962 - og DFÆL's eget fartøjsregister.

Alle kan hjælpe med at kortlægge lystbådene af træ i lokal- området. Man skal ikke være ekspert på ældre lystbåde for at deltage, men det er en fordel at kunne se forskel på en spidsgatter og en skærgårdskrydser...

Som deltager samler du data om bådene i dit nærområde.

Du udfylder et lille spørgeskema - på papir eller via en nem app på mobiltelefonen. Du kan også tage billeder af de både, du registrerer.

Tilmeld dig og kom i gang

Så snart du har tilmeldt dig, får du adgang til spørgeskema på papir og på mobiltelefon. Vi aftaler med dig, hvor du vil kortlægge. Er I flere i samme område, kan I dele opgaven mellem jer. Husk, vi tæller fartøjer både i vandet og på land, velholdte såvel som nødlidende.

Vil du være med til at kortlægge vores smukke kulturarv, er det nu, du skal melde dig til. Hvor mange både du vil kortlægge, er helt op til dig selv. Lidt er bedre end ingenting.

Mail eller ring

Send en mail eller ring: Vi skal vide, hvad du hedder, hvor du vil kortlægge, din mailadresse og dit telefonnummer.

Mail til kulturarv@defaele.dk
Ring til 2298 1674, Simon Bordal Hansen.

Arbejdsgruppen "Bådtælling 2020-2021" består af
Ove Juhl, Preben Rather og Simon Bordal Hansen.