Forsikringsaftale i DFÆL

DFÆL har indgået aftale med Søassurancen Danmark, som sikre medlemmerne en attraktiv forsikringsaftale på bådforsikring.

Som medlem af DFÆL har du derfor mulighed for at tegne forsikring af din træbåd hos
Søassurancen Danmark (Søassurancen). Det eneste krav er at din båd skal være optaget i vores bådregister.

Aftalen tilbyder:

  • Lav præmie
  • Vragfjernelse som fast dækning under ansvar
  • Mulighed for fastsumsdækning (dvs. ved større skade eller totalskade: erstatning efter aftalt forsikringssum)
  • Særlige dækninger for passagerer/besætning
  • Sejlads udenfor normale farvande.

Andre medlemsfordele:

  • DFÆL-ankenævn – et nævn, hvor DFÆL og Søassurancen hver stiller med 2 personer og hvor eventuelle tvister kan indbringes til afgørelse.
  • Effektiv skadesbehandling gennem netværk af besigtigelsesfolk med træskibserfaring.
  • Et selskab der virkelig ved meget om træskibe og skibenes betydning.
  • Et selskab som har erfaring med at samarbejde med foreninger for ”det sejlende folk”: TS- (Træskibssammenslutningen) Norsk Fartøjsværn – samt DT (Danske Tursejlere).

Hvad er Søassurancen:

Det er et af Danmarks ældste selskaber til forsikring af skibe og lystbåde. Siden 1876 har man forsikret dette ene speciale – og kun det. Det giver en stor erfaring, og vi har opbygget et renomé som selskabet der bare er specialisterne. Selskabet holder stadig fast i traditionerne – fra kontorerne i Marstal på Ærø. Er du på besøg i Marstal, bør du besøge Søassurancens gamle historiske ejendom på havnen – og den bruges stadig af selskabet. Er du sejlende til Marstal og resten af Ærø – vil du som kunde i selskabet opleve at du ligger gratis i havnene – i op til 3-5 dage årligt!

Bag Søssurancen

Det er en af verdens største forsikringsudbydere: Lloyd´s of London – der 100 % står bag Søassurancen – så sikkerheden kan ikke blive bedre. Søassurancen er privilegeret ”Cover Holder At Lloyd´s” – og det indebærer at Søassurancen agerer/arbejder som et selvstændigt selskab med alt hvad dette indebærer: fastsætter selv: præmier – vilkår – skadesbehandling osv. osv. – men hele hæftelsen står Lloyd´s for – og det er også ganske betryggende.

Forsikringen tegnes direkte hos Søassurancen:
Søassurancen Danmark A/S
Skolegade 1
5960 Marstal
Tlf.: 6253 1072
www.soassurancen.dk                   
mail@soassurancen.dk