Vilkår og privatliv

Dansk Forening af Ældre Lystfartøjers behandling af personoplysninger
I forbindelse med din brug af defaele.dk, herunder kontakt via e-mail eller telefon, skal vi ifølge Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Dansk Forening af Ældre Lystfartøjers driver hjemmesiden defaele.dk og kan kontaktes på telefon +45 2175 2070 eller webmaster@defaele.dk.

Formålet med behandlingen af personoplysninger på defaele.dk er at kunne opbevare, analysere og behandle de indberetninger, som brugerne sender til foreningen om fartøjer af interesse for foreningen i forbindelse med spørgere på de stillede spørgsmål, og hjemlen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e) om behandling, der er nødvendig af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse.

Vi behandler personoplysninger om dig i kategorien navne og adresseoplysninger. Det kan være: Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer. Kort sagt - vi behandler kun de personoplysninger, du oplyser i forbindelse med din henvendelse, og det gør vi for at kunne behandle de oplysninger du sender til os.

Vi sletter alle personoplysninger, herunder kontaktoplysninger, når vi har behandlet dine indtastninger, eller senest efter 18 måneder. Vi registrerer og opbevarer alle fartøjsregistreringer som du sender til os så længe det er nødvendigt. Desuden tillader vi os at udgive de fartøjsoplysninger du har sendt til os i foreningens forskellige publikationer.

Du kan altid kontakte os efterfølgende og få dine personoplysninger fjernet fra den tilsendte fartøjsregistrering. Du har således ret til berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om begrænsning af behandlingen af oplysningerne. Du har desuden ret til at anmode om indsigt i hvilke oplysninger, vi har om dig.

Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.

Cookies
På defaele.dk benytter vi ikke cookies.