Gå til hoved-indhold

Det var så sommerstævnet 2016!

Søndag formiddag kunne de godt 40 både og ca. 100 sejlere tage afsked med Svendborg efter nogle dage, hvor der efter stævneudvalgets opfattelse var godt med kvalitetstid.

 





Vi har haft den fornøjelse, at se så mange træbåde og træsejlere i de sidste dage. Det må være op til andre at uddele såvel stjerner som kokkehuer, men som arrangører har vi i nogle dage kunnet glædet os over at være værter for så mange, der viste så stor interesse for så meget af det vi sætter pris på i vores havn.











Der skal der være tak til både Svendborg Havn og Maritimt Center for de rammer, der blev stillet til rådighed.  Der er kommet positive tilbagemeldinger fra de eksklusive besøg foreningens medlemmer blev tilbudt på havnen i Svendborg og på Thurø. 











Kapsejladsen på Lunkebugten blev varetaget af Svendborg Amatør Sejlklub og her løb den lokale sejler Hans Emil Petersen i Knarr’en Sept med kutternes præmie, Carita-pokalen og Henrik Hansen, Hvidovre Sejlklub, i Fant, med spidsgatternes pokal i deres løb. 











Mere end 10 både havde meldt sig til vurdering. One-tonneren Nini, spidsgatteren Susan og ketchen Akela fik alle plakette for god bevaring.











Skruen blev tildelt Malusi fra Frederikshavn. Båden er overtaget for en del år siden i dårlig stand, og er af Birger B Pedersen igennen årene blevet rettet op og fremstår i fin stand.











Harpunloggen blev givet til Johan Brydegaard og Maria Madsen-Mygdal for Knarr’en Rapp. Båden er yderst velholdt, og det ses tydeligt, at ejeren har lagt mange timers arbejde i båden år efter år.











Tak for denne gang, og så glæder vi os til at gæste en fremmed havn i 2017!