Sommertræffet tager form - se foreløbigt tilmeldte både

Vi har ventet maget længe på dette, men nu er der ikke længe til: Om ca 10 dage mødes træsejlerne igen til sommetræf efter to års ventetid. Og det bliver med stærk tilslutning.

DM i træbåd

Med foreløbigt godt 35 fartøjer, ligner det allerede en succes. Bestyrelsen i DFÆL traf beslutningen om at gennemføre sommertræffet mens Danmark stadig var under kraftig nedlukning, og forventningen var at der formentlig ikke ville være samme opbakning til træffet som før pandemien, men de seneste dage er der kommet mange nye tilmeldinger.

Frederiksværk kalder

Bestryelsen har i samarbejde med Frederiksværk Sejlklub og Frederiksværk Lystbådehavn, fået sammensat et godt og spændende program og der venter en dejlig oplevelse for de tilmeldte både og sejlere, når de mødes i weekenden fra den 15. til den 18. juli.

Den traditionsrige kapsejlads - DM i træbåd - finder sted på Frederiksværk Bredning. Og så bliver der serlvfølgelig rig mulighed for en snak om tråbåde og træsejlere og alt hvad der hører sig til. En fællestur med turbåden "Frederikke" er der også planlagt.

» Se hele programmet her ...

Tilmelding er fortsat åben, og vi opfordrer også træsejlere, som ikke er medlem af DFÆL at tilmelde sig. Vi garanterer hygge og højt fagligt niveau for alle!

Du kan se en liste over foreløbigt tilmeldte både her:

» Se tilmeldte både ...