Sommerstævne 15. til 18. juli - tilmelding er åben

I samarbejde med Frederiksværk Sejlklub og Frederiksværk Lystbådehavn, glæder vi os allerede til at byde på et par enestående dage i den gamle industriby, som stadig har et stålvalseværk, men ikke den støjende og osende fabrik som var engang.

Vi har fået en fantastisk modtagelse af både havn og sejlklub, og vi får lov til at bruge sejlklubbens dejlige store klubhus som base. Havnen har lovet os at vi får en plads i bunden af havnen, hvor de fleste kan ligge samlet, eller næsten samlet. Vi kommer til at fortøje uden på hinanden – nogle af os, men det er vel også det hyggeligste.

Havnen ligger ca. 1 km fra byens centrum, men der er fine stier at gå ad. På havnen er der fiskebutik og en burgerbar. Der er super fine faciliteter på land, og gode legemuligheder for børn.

Kapsejladserne – DM i træbåd -  vil foregå på Frederiksværk Bredning, hvor der er fine muligheder for at lægge en bane med både kryds, halvvind og læns. Banelængden kan varieres fra 2 -3 sm til over 10 sm, så der bliver mulighed for 3 – 4 eller måske 5 sejladser.

Vi har sikret os en lokal guide, til en byvandring om lørdagen, og vandringen slutter af ved turbåden ”Frederikke”, som tager os på en dejlig sejltur på Arresø – Danmarks største sø. Vi tager en madpakke med og nyder den fine natur omkring kanalen mellem Arresø og Frederiksværk. Der bliver også mulighed for at besøge Krudtværksmuseet (entre).

Hvis du ikke er medlem af DFÆL, kan du deltage mod et beskedent ekstra gebyr, som modregnes hvis du melder dig ind under stævnet.

Vi ser gerne deltagere fra nabolandene, og fineste udenlandske båd vil kunne modtage en særlig præmiering.

 

Tilmeld dig!