Gå til hoved-indhold

Sæt kursen mod Svanemøllen 4.-7. juli

Så er vi begyndt nedtællingen til vores årlige DFÆL stævne, og vi glæder os til at byde dig velkommen i Svanemøllehavnen.

Programmet indeholder kapsejladser både fredag og lørdag, hvor vi afholder de uofficielle Danmarks mesterskaber for træbåde.
Udover kapsejlads, vil der traditionen tro være masser af socialt samvær og hygge med træbådsejere fra hele Danmark. For de knap så kapsejlads interesserede byder programmet på guidet tur til Mindelunden og motorbådsudflugt til Københavns havn, så hvis manden/ konen/ kæresten eller ungerne ikke er til kapsejlads, så er der andre spændende aktiviteter at kaste sig over.  

Du kan læse det fulde program her på siden.
Se hvem der kommer her.
Tilmeld dig her.

Stævnet er arrangeret af Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer for vores medlemmer, så hvis du ikke er DFÆL medlem, så er der jo en oplagt mulighed for at melde dig ind nu, og deltage i hele stævnet.
Hvis du kun ønsker at deltage i kapsejladsen og endnu ikke er medlem, så har vi som noget nyt et særligt stævne tilbud, som indeholder deltagelse i kapsejlads fredag og lørdag, samt medlemskab af DFÆL resten af året for kun 300,-