Gå til hoved-indhold

Sæt kursen mod Sundby Sejlforening, 55 39,9’N, 12 38,0’E

Sundby Sejlforenings havn er denne gang rammen om DFÆL´s traditionsrige sommerstævne, som i år afholdes 8. til 11. juli.

Det er Sundby Sejlforening, der inviterer. Alle sejl er sat, for at vi skal få et godt og hyggeligt sommerstævne. DFÆL håber, at rigtig mange vil møde op og nyde nogle gode dage i Sundbys hyggelige gamle havn. Foreningen blev stiftet i 1923 af en lille flok, der havde deres småbåde liggende i afvandingskanalen på et militært område ved siden af Vølunds fabrik. I dag har havnen over 300 havnepladser.

 

Sæt kursen mod Sundby Sejlforening, 55 39,9’N, 12 38,0’E

Torsdag d. 8. juli
Stævnet starter klokken 16 med standerhejsning, moleøl & velkomst. Om aftenen tændes den store grill, så der bliver mulighed for at spise sammen enten på havnen eller i skoleteltet, hvor kragejollen ’Øveballen’, SSFs snart 80 årige gaffelriggede skolebåd står. Efterfølgende hyggeligt samvær.

Fredag d. 9. juli
Efter den fælles morgenmad i klubhuset er det tid til bedømmelse og måling af både, for børnene og andre barnlige sjæle vil der om formiddagen være besøg af søspejdertroppen ’Fribytternes’ ålborgjoller, som Aage Utzon tegnede i ’29 til søspejderne i det nordjyske.
Om eftermiddagen er der en guidet tur til Holmen eller til Christiania.
Ligesom torsdag bliver der mulighed for at spise aftensmad sammen.
Fredag morgen afholdes der årsmøde for medlemmerne.

Lørdag d. 10. juli
Efter fælles morgenmad i klubhuset er der kapsejlads og for de, der ikke sejler kapsejlads, er der tursejlads for motorbåde til Saltholm med guidet tur og besøg på Hans Zimlings berømte museum.
Lørdag aften er der festmiddag i klubhuset med uddeling af Harpunlog, plaketter mm.

Søndag d. 11. juli
Efter fælles morgenmad og præmieuddeling for kapsejladsen hales DFÆLs stander ned og stævnet afsluttes.

For dem med små både og de, der kommer ad landevejen, vil der være mulighed for at slå telt op på græsset på Søndre mole.