Gå til hoved-indhold

Sæt kursen mod Odense Sejlklub

Odense Sejlklub inviterer DFÆL til sommerstævne i anledningen af klubbens 100 års jubilæum.

Alle sejl er sat, for at vi skal få et godt og hyggeligt sommerstævne. DFÆL håber, at rigtig mange vil møde op og nyde nogle gode dage i Odense Sejlklubs hyggelige havn på Stige Ø.

Torsdag d. 7. juli
Stævnet starter klokken 17 med standerhejsning, moleøl & velkomst af Odense Borgmester. Om aftenen tændes den store grill, så der bliver mulighed for at spise sammen enten på havnen eller i teltet, der er opslået i umiddelbar nærhed af havnen.

Fredag d. 8. juli
Efter den fælles morgenmad i klubhuset er det tid til bedømmelse og måling af både og stumpemarkede åbner.
For dem, der har lyst til en tur til Odense, vil der være arrangeret byvandring med guide, der vil også blive mulighed for at handle.
Om eftermiddagen afholdes årets sommermøde, herefter vil der blive eskadre-tur til Odense, så det bliver muligt at vise vore fine både frem.
Om aften vil grillen igen blive tændt.

Lørdag d. 9. juli
Efter fælles morgenmad i klubhuset er der kapsejlads, og for de, der ikke sejler kapsejlads, er der tursejlads for motorbåde.
Lørdag aften er der festmiddag i klubhuset med uddeling af Harpunlog, plaketter mm.

Søndag d. 10. juli
Efter fælles morgenmad og præmieuddeling for kapsejladsen, herefter hales DFÆLs stander ned, og vi siger farvel til Odense.

Odense Sejlklub har til huse på Stige Ø, på den nordøstlige side af Odense Kanal. Postadressen er : Østre Kanalvej 10, 5000 Odense C. 55°26.42 N 10°25.47 E