Gå til hoved-indhold

Nyt Klassisk Træbåd sejler foråret imøde

Langt om længe har det danske vejr givet os håb om at kunne sejle dejligt igen i vores skønne både - og mon ikke der kan blive et øjeblik til at læse lidt i det nye nummer 128, der nu er på vej ud

Læs om det store stævne i Svendborg til sommer, om endnu en af de kvindelige træsejlere, om Gerd Gerlachs gennemrestaurering af 15 m2 spidsgatteren "Kiwi", om vores nye medlem Hans-Jürgens flotte både, om den gamle 95 m2 skærgårdskrydser "Hai III", om Frederikshavnernes aktiviteter, om DFÆLs succes på Facebook, noget om generalforsamlingen og en præsentation af den nye bestyrelse - og meget meget mere.

Og husk at råbe op, hvis du ikke får bladet snart...




 



Klassisk Træbåd strandet - og bragt flot!
19. maj. 2016  Kl. 09:22:53  af: Stig Ekblom

Vi er mange der har higet og søgt i vores postkasser efter bladet, der skulle have været kommet ud forlængst. Det er så vidt vides ikke trykkeriet der har svigtet, men postvæsenet der åbenbart har været faldet i en dyb tornerose-søvn. 
Nu har den gode fe Folketinget jo også givet dem lov til at være rigtig dejligt længe om at sende breve ud - så de tager måske forskud på glæderne med vores blad som gidsel. 





 



Det lader nu til, at prinsen er kommet frem i sin hvide spidsgatter og har hugget tjørnehækken ned, så bladet kan komme ud til de rette vedkommender. 
Så er det hele måske alligevel et eventyr...

OBS: Bladet er nu kommet til mange idag fredag d. 20. maj - og også til mig. 
Tak til de mange, der har spurgt efter det, og tak til alle de, der har meddelt, at nu har de fået det!

Hvis du ikke har fået det på onsdag d. 25. maj, så kontakt mig på:
sekblom@msn.com