Gå til hoved-indhold

Nyt fra Svendborg og Kjøbenhavnske Træsejlere

Der er godt gang i de gamle træbåde rundt omkring i Danmark.

Som det kan ses herunder, har fjordsejlerne afholdt træf på Orø.

I Svendborg er de startet på Onsdagssejladser, og i København er der Kjøbenhavnsmesterskabet for Træbåde søndag den 19. juli.



Svendborg
Efter nogle tirsdage med vindstyrker der i nogle tilfælde rundede grænsen for aflysning, kunne Svendborg Sund Klassiske Kapsejlere mønstre 5 både på Sundet. 3 kuttere og 2 spidsgattere kom ud til en aften, hvor Sundet viste sig fra sin pæneste side. Vinden løjede dog meget og strømmen var imod på det sidste ben, så en enkelt nåede ikke i mål inden tidsfristens udløb. Vinder blev Knarren "Sept" med Hans Emil ved roret.
Der er endnu 3 sejladser tilbage i juni, inden vi holder sommerferie, og nye både kan starte her.

Kjøbenhavnske Træsejlere
Kjøbenhavnsmesterskabet for Træbåde på søndag den 19. juni kl. med start kl. 11 N for Svanemøllehavnen. Starten for kapsejladsen går kl. 11 ved den samme startlinie, som vi anvender ved torsdagskapsejladserne. Mållinien er også den samme, men banen er lidt mere kompliceret og er også ca ½ gang længere. Gå ind på www.kbh.traesejlere.dk og læs mere. I Sejladsbestemmelserne (som findes på hjemmesiden) kan du findealle detaljer om sejladsen . Du bør printe bestemmelserne ud og have dem i båden under sejladsen.
Bemærk, at det ikke kræver tilmelding at være med og at der heller ikke  er noget  tilmeldelsesgebyr.Husk også at sejle over i K.A.S.’ klargøringsbassin efter sejladsen. Det er nemlig dér præmieoverrækkelsen vil foregå og lidt hygge rundt om i bådene kan nok heller ikke undgås.
 Velkommen søndag den 19. juni!