Gå til hoved-indhold

Ny kassemester

Uden finanser - ingen forening. DFÆL siger farvel til Poul Klentz og goddag til Dorthe Christensen

 


 

 

Poul Klentz gav for et par generalforsamlingers tid siden, udtryk for et ønske om at trække sig som kasserer. Hans post kunne ikke umiddelbart erstattes af en anden person, men Poul har til dags dato varetaget funktionen som en bogholder udenfor bestyrelsen.


DFÆLs økonomi og kontorhold er med Pouls hjælp ført sikkert ind i en digital pengeverden, hvor foreningen kan trække på de arbejdsbesparende hjælpemidler, der er til anvendelige for en forening af vores størrelse.


I disse dage er Yachtloggen ved at være en realitet. Poul Klentz var i projektets opstart en af de centrale personer i udarbejdelse af projektbeskrivelse, køreplan og fondsansøgninger. Vi siger tak og ønsker Poul god vind med sit nye fartøj.


Ny på posten er Dorthe Christensen, Kjøbenhavns Amatør Sejlklub. Hendes interesse for træbåde blev vakt i KAS’ skolebåde. Det blev senere fulgt op i en Folkebåd og Colin Archer’en “Bifrost”. Endelig var hendes mand Erik godt og grundigt engagereret i renoveringen af og sejladsen med 6mR-båden Oui-Oui. Dorthe er så småt ved at komme inde arbejdsgangen, og ved fremtidige henvendelser til DFÆL vedrørende økonomi, er det hende du kommer i kontakt med. Vi ønsker hende god vind med arbejdet.