Gå til hoved-indhold

Havhingsten har sendt os en mail.

Vi har modtaget en mail fra vikingeskibet Havhingsten, som er ved at planlægge sommerens togt. Denne sommer i juli sejler Havhingsten til Østersøen i 3 uger, og der er plads til flere ombord. Hvis dette er noget for dig, så læs mere...

 

Havhingsten fra Glendalough søger nye besætningsmedlemmer

 

Har du mod på nogle helt fantastiske sejladsoplevelser, stjerneklare nætter og heftige bølger i et udfordrende selskab med en stor flok glade sejlere – så rekrutterer 'Havhingsten's Bådelaug' nu både erfarne som uerfarne sejlere til vores frivillige laug.

Vi har planer om store sejladser de kommende år, så der er brug for yderligere kræfter til at supplere vores besætning. Denne sommer sejler vi til Østersøen, hvor vi i fællesskabet vil blive dygtigere til at sejle Havhingsten.

'Havhingsten fra Glendalough' der tilhører Vikingeskibsmuseet i Roskilde er søsat i 2004, er en rekonstruktion af et af de vikingeskibe, der blev udgravet i Roskilde Fjord i 1962. Det har siden sejlet mange togter i Danmark, rundt i norden og til Dublin i2007.

Et medlemskab betyder både deltagelse i træning, togter og vedligehold af vores dejlige skib.

Du kan læse mere om medlemskab og tilmelding på: www.havhingstenslaug.dk

Har du spørgsmål om hvordan og hvornår du kan møde op og få en snak og en smagsprøve på, hvad det går ud på, så mail dem til os på havhingsten@live.dk eller ringe til:

Nanna Louis -Jensen , besætningsudvalget 23 28 09 70

Torben Okkels , kommunikationsudvalget 29 72 70 55

Luna Sofie Desezar, kommunikationsudvalget 26 84 73 03

Vi glæder os til at møde dig

'Havhingstens Bådelaug'