Gå til hoved-indhold

Generalforsamling afholdt i Odense Sejlklub.

D. 27. marts afholdte DFÆL den årlige generalforsamling. Nu med referat!

Det var Odense sejlklub som lagde lokaler til arrangementet. Ved samme lejlighed kunne de fremmødte benytte lejligheden til at besigtige rammerne for vores kommende sommerstævne, som afholdes i netop Odense Sejlklub i dagene 7.-10. juli 2011.

Referatet fra generalforsamlingen her

På valg var bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Heidemann og Catja Beck-Berge. Jørgen Heidemann ønskede ikke genopstilling, og vi kan derfor byde Carl Mangor fra Svendborg, velkommen i bestyrelsen.

Vi takker Jørgen Heidemann for en utrættelig og stor indsats i DFÆL gennem de sidste 6 år. Jørgen Heidemann vil fortsat være aktiv omkring måling til NNL.
Catja Beck-Berge blev genvalgt. Som nye bestyrelses suppleanter byder vi Ole Toft og Poul Klentz velkommen, og glæder os til samarbejdet.

Odense Sejlklub havde arrangeret en hyggelig frokost. Efter generalforsamlingen vistes filmen fra sommerstævnet i Præstø fra 1990, og til filmen kunne der nydes både kaffe og godt hjemmebag. Tak til Odense sejlklub for godt værtskab ved generalforsamlingen - vi glæder os til gensyn på årets Sommerstævne.