Forpagter til Agersø Værft

Agersø er en lille ø i Storebælt og der har man i de sidste 3 år arbejdet på at renovere det gamle træskibsværft. Værftet er oprindeligt bygget i 1930’erne og i de forgangne år er selve værftsbygningen blevet sat i stand.

Agersø Værft har i de sidste 3 år gennemgået en total renovering og fremstår i dag helt up-to-date med ny værftsbygning og renoveret bedding. Værftsbygningen har fået nye trævægge, lofter og gulv, og beddingen er blevet udstyret med nyt trækspil og ny beddingsvogn ligesom skinnerne ude i havnen er blevet udskiftet, således at beddingen i dag kan tage skibe op til 50 tons. På værftet skal der foregå reparation og nybygning af træskibe samt andre typer af skibe, både og joller, og der står i dag en række maskiner i værftet til brug for skibsreparation.

Du kan læse mere på Facebooksiden: Agersø Værft.

Agersø Værft er ejet af Foreningen Agersø Storebælts Værft, og de søger nu en forpagter som kan og vil drive værftet. Forpagteren betaler en månedlig forpagtningsafgift til foreningen, og står herefter for den daglige drift af værftet. Overskuddet af driften tilfalder således alene forpagteren.

Foreningen søger en forpagter, der har erfaring fra skibsbygning og skibsreparationer enten gennem tidligere arbejde på skibsværft eller som bådebygger. Du kan enten være ung og have mod på at forsøge at opbygge egen virksomhed indenfor dette område, eller du kan være mere erfaren med lyst til at bruge din ekspertise på at drive noget for dig selv. I begge tilfælde er Agersø Værft en unik mulighed for dig som har lysten og evnerne.

Var det noget for dig?

Så kontakt enten Troels Stensballe på tlf 61333593 (mail: stensballe@hotmail.com) eller Lars Frederiksen på tlf 20102823 (mail: dklarsfrederiksen@gmail.com) og lad os tage en snak eller send os en mail.

viderebragt af DFÆLs redaktion, 2/3/2021