Gå til hoved-indhold

Årsafslutning i Kjøbenhavnske Træsejlere.

Traditionen tro afsluttede Kjøbenhavnske Træsejlere sæsonen med en festaften hvor bl.a. præmier for de samlede Øresundsmesterskaber blev overrakt.

De Kjøbenhavnske Træsejlere rider på en bølge af succes, og det betød at der hurtigt kunne meldes alt udsolgt til den årlige sæsonafslutning, som blev afholdt i FREMs lokaler i Svanemøllehavnen. I alt 71gæster havde valgt at deltage på festaftenen, og hvis den kommende sæson byder på lige så stor tilstrømning som i år, ja så må Københavnerne se sig om efter større lokaler til årsmødet 2011.

Sæsonen har i år bestået af 16sejladser, og vinderne af de samlede resultater i løbene ”Store både”, ”Hurtige både”, ”Spidsgattere”, ”Små både”, ”Folkebåde” og ”Kuttere & platgattere” kan kalde sig for Øresundsmestre 2010. (Se resultaterne på Kjøbenhavnske Træsejleres hjemmeside).


Hvert enkelt løb har sin egen vandre præmie, og i år har endnu en halvmodel fundet vej til KTS. Halvmodellen, som er en folkebåd, er næsten færdig og doneret (og bygget) af Ole Toft.


Udover de velfortjente løbspræmier, præmierede træsejlerene også de bedste fotos som var indsendt til fotobloggen i løbet af sæsonen. Når man er en forening uden kontingent, og et højt præmieforbrug, skal der jo penge og præmier i kassen indimellem. Dette klare Træsejlerene ved lotteri og en utrættelig jagt efter sponsorpræmier, og ideen er hermed givet videre. I løbet af aftenen havde KTS'erne også lejlighed til at købe DFÆL merchandise fra shoppen.


Nu hvor tiden for bådoptagningen nærmer sig, kan KTS glæde sig over en flot sæson som bl.a indbragte 3 Danmarksmestre og en rekord i antallet af deltagende både i torsdagssejladserne, hvor der en enkelt aften deltog hele 21træbåde! Og det er jo det det hele handler om – vores smukke både skal bevares og bruges aktivt på havet…  


 



Det flotte præmiebord.






Den smukke folkebåds halvmodel som endnu er under konstruktion. 





De mange gæster samlet i FREMs lokaler med udsigt over Svanemøllehavnen.



De nominerede fotos taget gennem sæsonen 2010 fremvises i stort format.