Gå til hoved-indhold

Åben Båddåb og meget mere

De kjøbenhavnske tørsejlere mødte talstærkt op i den store bådhal i Ullerup på det yderste Amager. Programmet indeholdt besigtigelse af motorbåden "Modesty", Mälarbådene "Carita" og nydøbte "Vixen" - og den kønne lille BB11'er "Bergliot"

 




Anja lagde ud med dåbstalen for sin nye Mälar 22 "Vixen". Hun forventer allerede i denne sæson at give kutterne modstand på de kjøbenhavnske kapsejladsbaner - sammen med sin seje og trofaste gast, nevøen Marius, som hun her holder godt fast i.
Bådens ildrøde farve forholder sig til bådens nye navn, der på engelsk betyder "hunræv". Betegnelsen "Vixen" anvendes iøvrigt også for en temperamentfuld kvinde, men det har måske mere med ejeren at gøre?





Efter den højtidelige dåb med skål i boblende vin brød snakken, kagespisningen og kaffedrikningen ud, og deltagerne spredte sig ud til de 4 fine fartøjer, hvor alle fik chancen for at kloge sig på alskens væsentlige træbådsforhold





Også ved vores nyvalgte formands Mälar 30 "Carita" var der god mulighed for at dyste udfra de forskellige fremherskende religioner indenfor træbådens vedligehold