DFÆL
Bådregister
Lokale aktiviteter
DFÆL-Forlag
Indmeldelse
Kontakt
Frihavne
Forsikringsaftale
Jobbørs
Sommerstævner
Æresbevisninger
Vurdering
Bladet
Ny National længde
Billeder
Artikelsamling
Links
Presse

 
 

Velkommen til DFÆLs forum, ordret er frit, søger du oplysninger om din båd, tips til vedligeholdelsen, eller søger du nogle at køre sammen med til Åben båd, så prøv forummet.
For at anvende forummet, skal du anvende den e-mail adresse, som du er registreret med hos DFÆL.
Både til salg henvises til annoncer.

<< OVERSIGT
 Bom- cockpittelt
Indlæg
Thomas Agerbirk 1407
30. nov. 2020  Kl. 20:22
Hej Alle.
Mit gamle bomtelt er nu klar til at overgå til de evige kaleche marker og et nyt skal fremstilles. Det gamle var firkantet og grimt, sådan skal det nye ikke være. De moderne har lidt for mange dominerende alustænger til min Berg Spidsgatter, men hvordan skal det mon så se ud? nogen forslag? Hilsen Thomas Agerbirk.
1408
08. dec. 2020  Kl. 12:50
Hej, Thomas. Jeg har ganske vist ingen idéer om hvordan et passende bomtelt kunne være. Men er nysgerrig for t høre, om du har fået spidsgatter igen - det skulle vel ikke være "Bonzo" der er vendt tilbage ? Og hvordan forholder det sig med Ca-Bai ? Træsejlerhilsen fra Jørgen Heidemann
1409
08. dec. 2020  Kl. 20:25
Hej Jørgen. Det er nu en anden, og lidt større Berg spidsgatter med kanohæk, som jeg købte i Ebeltoft, for ca. 15 år siden. Den hedder KALLE II og jeg er vældig glad for den, velsejlende og sødygtig og med god plads. Cam-Bai står desværre stille pga. tidsmangel men har da fået plads i en hal i Holtum.
Også træsejlerhilsen herfra.
Thomas
1410
08. dec. 2020  Kl. 21:21
Hej, Thomas. Til lykke med Kalle II. Og godt at høre at Cam-Bai er opbevaret indenfor, så¨den har gode overlevelseschancer. :-)
Ole Ingvor Olsen 1411
14. dec. 2020  Kl. 13:08
Hej Prøv at kontakte Peter Hansen som holder til på Reersø med Berg spidsgatteren "Pepitta" (også kanohæk). Han har et cockpittelt som er ret smart, men jeg tror du får bøvl med at undgå alu-stængerne. Peters mail er: hphansendk.dk@gmail.com

<< OVERSIGT

Tilføj indlæg
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst:
 
==