Ikke logget ind                  
 


DFÆL
Bådregister
Lokale aktiviteter
DFÆL-Forlag
Indmeldelse
Kontakt
Frihavne
Forsikringsaftale
Jobbørs
Sommerstævner
Æresbevisninger
Vurdering
Bladet
Ny National længde
Billeder
Artikelsamling
Links
Presse

 
 

Velkommen til DFÆLs forum, ordret er frit, søger du oplysninger om din båd, tips til vedligeholdelsen, eller søger du nogle at køre sammen med til Åben båd, så prøv forummet.
For at anvende forummet, skal du anvende den e-mail adresse, som du er registreret med hos DFÆL.
Både til salg henvises til annoncer.

<< OVERSIGT
 Båd til overtagelse
Indlæg
Raffaello
04. okt. 2016  Kl. 10:03
Min ven gik bor for noget tid siden og han har efterladt sig sin træbåd. Båden står hos mig i Rønne Sydhavn. Den er klinkbygget eg på eg og platgattet, ca 11 meter. Der følger nye sejl og hynder. Båden er et projekt, men ikke uoverkommeligt for en eller flere som kender til træbåde. Båden hedder vist Anne Luise og oprindelig fra Aarhus. Den er lidt over 40 år gammel.
Det var min vens ønske at den kunne komme tilbage til Aarhus egnen, men alle kan byde ind.
Mvh. Raffaello Bartolini
Catja
12. okt. 2016  Kl. 14:23
Hej Reffaello.
Allerførst kondolerer jeg naturligvis. Det er godt at du forsøger at få båden i nye ejeres gode hænder.
Jeg tror at det er en god ide at angive en forventet pris. Jeg kan stærkt anbefale at du poster et opslag i vore DFÆL facebook gruppe og her er billeder super vigtige. Hvis du ikke er på facebook, så er du velkommen til at sende billeder og tekst til mig, så skal jeg nok lave et opslag for dig (formanden@defaele.dk). Jeg skal samtidig dele opslaget med Århus træskibshavns Facebook gruppe, når nu at det er et ønske at den kommer tilbage igen til den egn.
Hvis prisen er under 5000,- kan vi ligeledes tilbyde en gratis annonce her på hjemmesiden, men igen må jeg understrege at der er langt større sandsynlighed for interesse hvis foto og pris fremgår. Hvordan du får en annonce her på hjemmesiden kan du se under annoncer.
Mange hilsener
Catja
Raffaello
13. okt. 2016  Kl. 21:06
Hej Catja.
Tak for din kondolence. I dag har jeg fået set på de ting som følger med båden. Som jeg opfatter det, er der hvad der skal være af udstyr, sejl, rig, hynder osv osv. Dog har båden ingen mast, den brænde vist i et masteskur. Den stående rig er intakt.
Jeg skal træffe bobestyrer på tirsdag og der vil jeg forhåbenligt få at vide hvad der er for tanker omkring pris. Men jeg vil appelerer til at båden bortgives gratis eller mod et symbolsk beløb.
Jeg vil sørge for at der kommer billeder af båden og det ville være fantastisk hvis du kunne oprette en annonce på Århus Træbådelaugs Facebook gruppe, jeg er nemlig ikke på der... Jeg har kontaktet formanden så han ved besked om min forsørgelse. Båden hedder Anna Louise og bygget i 1976. Motoren er taget ud da den havde sat sig og trukket foringen ud. Det var ven ønske at den kunne gøre nogen glade og at den så havet igen. Alle også udenfor Århus egnen kan byde ind.
Mange hilsener
Raffaello
Stig Ekblom
11. nov. 2016  Kl. 16:44
Hej Rafeaello
Hvordan er det gået med boskiftet - skal vi annoncere båden som projektbåd under 5000 kr eller hvad?
Mange hilsner Stig Ekblom
Raffaello Bartolini
15. nov. 2016  Kl. 15:07
Hej Stig,

Undskyld ventetiden, men boet er først gjort op netop nu. jeg har fået lov til at forsøge at finde en ny ejer til båden. Det vil sige at den kan købes for den nette sum af 4500kr. Jeg har sendt nogle billeder til Catja af apteringen og af båden selv.
Jeg har fundet alle bådens papirer så en overdragelse kan ske retmæssigt.
Man er velkommen til at ringe til mig eller skrive.
Mobil 27128227-raffaello@bartolini.dk

Tak for jeres hjælp og med venlig hilsen.
Raffaello Bartolini
Villy Kongeskov Klausen
22. dec. 2016  Kl. 17:38
HELEN FD 10 har sejlet som museums båd indtil 1 oktober 2016, kan overtages vederlagsfrit, grundet svigtende helbred, båden er sund, men der skal slibes en del omkring kahytten, gode sejl, kan besigtiges på Rørvig Havn, kontakt mig på Mail, eller Bjørn Svenlin Rørvig Bådebyggeri, er Danmarks Ældste sejlende Folkebåd.
Villy Kongeskov Klausen
22. dec. 2016  Kl. 17:40
klausenvilly@hotmail.com
Raffaello Bartolini
22. dec. 2016  Kl. 18:13
Hej Villy,

Denne tråd er om en båd til overtagelse i Rønne havn. Hvis du gerne vil skrive om en anden båd, så er det bedst at du starter en ny tråd omkring den båd. Det skaber en del forvirring hvis denne tråd omhandler to forskellige både.

Mvh. Raffaello

<< OVERSIGT

Tilføj indlæg
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst: